Ατλέτικο Μαδρίτης: Κλείνει στους Κολτσονέρος ο Ντόβμπικ με 40 εκατ. ευρώ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κλείνει στους Κολτσονέρος ο Ντόβμπικ με 40 εκατ. ευρώ

Νίκος Κικίδης
Ντόβμπικ

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άρτεμ Ντόβμπικ από την Τζιρόνα βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία σκοπεύει να τον αποκτήσει με 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η απώλεια του Άλβαρο Μοράτα έχει κινητοποιήσει τους μηχανισμούς εντός της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης. Ο λόγος για τον Άρτεμ Ντόβμπικ της Τζιρόνα, με τους Μαδριλένους να βρίσκονται στην τελική ευθεία για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα της Μαδρίτης κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρώσει το deal, το οποίο αναμένεται να κλείσει κοντά στο ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάπως έτσι η Ατλέτικο ετοιμάζεται να προσθέσει το «οπλοστάσιο» τον πρώτο σκόρερ της La Liga της περσινής περιόδου, με την Ουκρανό να σταματά στα 24 γκολ και να στέκεται καταλυτικός στην ονειρική πορεία της Τζιρόνα προς το Champions League.

Αν σταθούμε καθαρά σε «ψυχρά» στατιστικά ο 24χρονος επιθετικός σκόραρε εννιά γκολ περισσότερα από τον Μοράτα την περσινή περίοδο στη La Liga, καθώς ο Ισπανός σταμάτησε στα 15 γκολ σε μια υποτονική αγωνιστική περίοδο για την Ατλέτικο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα