Μπαρτσελόνα: Ξανά άτυχος ο Φάτι, τραυματίστηκε και χάνει την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ

Μπαρτσελόνα: Ξανά άτυχος ο Φάτι, τραυματίστηκε και χάνει την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ

Newsroom
fati_barcelona

bet365

Ο Άνσου Φάτι τραυματίστηκε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα και θα χάσει την προετοιμασία των «μπλαουγκράνα» στις ΗΠΑ.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Άνσου Φάτι. Ο νεαρός εξτρέμ της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσουν οι «μπλαουγκράνα» για τις ΗΠΑ όπου θα διεξαχθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους το φετινό καλοκαίρι.

Ο Φάτι είχε βρει ρυθμό στις τελευταίες προπονήσεις και μάλιστα ο Χάνσι Φλικ είχε μείνει πολύ εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του και τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, ο 21χρονος ακραίος επιθετικός, αποκόμισε στη σημερινή προπόνηση έναν τραυματισμό στο πόδι και έτσι δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στις ΗΠΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο νεαρός εξτρέμ αναμένεται να παραμείνει στη Βαρκελώνη για να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του. Προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση όσον αφορά το μέλλον του, με το ενδεχόμενο της αποχώρησης του πάντως να παραμένει ανοιχτό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα