Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μεντί ανανεώνει μέχρι το 2027

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μεντί ανανεώνει μέχρι το 2027

Νίκος Κικίδης
Φερλάν Μεντί

bet365

Στη Μαδρίτη θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια ο Φερλάν Μεντί, καθώς η Ρεάλ κατέληξε σε συμφωνία με την πλευρά του Γάλλου για ανανέωση της συνεργασίας τους έως το 2027.

Δεν το... κουνάει από τη Μαδρίτη ο Φερλάν Μεντί! Μπορεί το όνομα του Αλφόνσο Ντέιβις να παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Μαδριλένων, όμως ο αμυντικός της Μπάγερν δεν πρόκειται να εκτοπίσει τον Γάλλο από την ισπανική πρωτεύουσα.

Όπως επιβεβαιώνουν άλλωστε τόσο η «Marca» όσο και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Μεντί και Ρεάλ κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2027.

Το τρέχον συμβόλαιο του 29χρονου αριστερού μπακ εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και στη Μαδρίτη δεν ήθελαν να πάρουν ρίσκα σχετικά με την παραμονή του.

Μετά από σχετική εισήγηση του Κάρλο Αντσελότι οι Μερένγκες μπήκαν σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Γάλλου και επιτεύχθηκε συμφωνία για ανανέωση μέχρι το 2027, ενώ υπάρχει και η οψιόν επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

 

Όπως συμπληρώνει η «Marca» ο μισθός του Μεντί θα είναι άμεσα συνυφασμένος με τους συνολικούς αγώνες που θα αγωνιστεί, σε μια δικλείδα... ασφαλείας που πρόσθεσε η Ρεάλ λόγω του ιστορικού του με τους τραυματισμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα