Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι αποκάλυψε σε ποια θέση θα παίζει ο Μπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι αποκάλυψε σε ποια θέση θα παίζει ο Μπαπέ

Μπαπέ

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε που θα παίζει ο Κιλιάν Μπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πως θα «βολέψει» όλα τα αστέρια της Βασίλισσας στην επίθεση.

Μπορεί να μοιάζει με ψέμα ωστόσο ο Κίλιαν Μπαπέ αποτελεί επισήμως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον δεν είναι κάποιο σενάριο αλλά μονάχα η πραγματικότητα. Ο Κάρλο Αντσελότι προσθέτει με αυτόν τον τρόπο ένα υπερόπλο στη φαρέτρα του, έχοντας στα χέρια του μια επιθετική γραμμή η οποία εάν κουμπώσει θα σκορπά τον τρόμο.

Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε για τη θέση του Μπαπέ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο «Καρλέτο» ωστόσο έδειξε πως δεν προβληματίζεται με αυτό και τόνισε ότι κανείς από τους επιθετικούς της Βασίλισσας δεν θα έχει ξεκάθαρη θέση, καθώς όλοι τους θα έχουν το ελεύθερο να κινούνται παντού στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

«Τον βλέπω να παίζει... μπροστά. Το επιθετικό τρίτο του γηπέδου είναι αρκετά μεγάλο, σχεδόν 68 μέτρα. Πρέπει να καλύψουμε αυτά τα μέτρα με τους επιθετικούς μας. Εάν με ρωτήσεις που έπαιζε ο Βινίσιους την περασμένη σεζόν θα δυσκολευτώ να σου απαντήσω. Δεν έπαιζε μόνο αριστερά. Έπαιζε παντού στην επίθεση. Το κλειδί είναι να έχουν τη δυνατότητα οι επιθετικοί μας να μπορούν να κινούνται εύκολα. Ο Μπέλινγκχαμ μερικές φορές έπαιζε πιο κεντρικά, άλλες πιο δεξιά, άλλες πιο αριστερά.

Το ίδιο και ο Ροντρίγκο. Θέλω να δίνω ελευθερία στους επιθετικούς μας. Δεν με αγχώνει για το που θα παίζει ο Μπαπέ», δήλωσε ο Αντσελότι όσον αφορά τη θέση στην οποία θα αγωνίζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γάλλος σούπερ σταρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα