Ζοάο Φέλιξ: Ο Πορτογάλος προπονείται με την Ατλέτικο

Newsroom
Ζοάο Φέλιξ: Ο Πορτογάλος προπονείται με την Ατλέτικο

bet365

Οι διακοπές του Πορτογάλου επιθετικού Ζοάο Φέλιξ τελείωσαν και επέστρεψε στο Θέρο ντελ Εσπίνο για την προετοιμασία... και για να συναντήσει τον Σιμεόνε και τους πρώην συμπαίκτες του στην Ατλέτικο.

Το μυστήριο λύθηκε νωρίς σήμερα το πρωί (26/07). Οι διακοπές του Ζοάο Φελίξ μετά το Euro 2024 τελείωσαν και, παρότι η Ατλέτικο Μαδρίτης τον θεωρεί ειδική περίπτωση καθώς ψάχνει διέξοδο και θα μπορούσε να έχει λίγες μέρες για να λύσει το ζήτημα με το μέλλον του, σήμερα Παρασκευή μπήκε στην προετοιμασία της Ατλέτι.

Μια φωτογραφία που κανείς στον σύλλογο ή στο περιβάλλον του παίκτη δεν πίστευε (ή ήθελε) να δει ακόμα, αλλά συνέβη: Ο Ζοάο Φελίξ προπονείται ως παίκτης των «ροχιμπλάνκος» στο Cerro del Espino.

Είναι γνωστό ότι ούτε ο Ζοάο θέλει να μείνει ούτε η Ατλέτικο τον θέλει, αλλά ο Ιούλιος έρχεται και δεν έχει βρεθεί εναλλακτική λύση. Κάτι ανάλογο συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι, όταν μάλιστα ο παίκτης μπήκε στο αεροπλάνο για να πάρει μέρος στην περιοδεία του συλλόγου πριν οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του στην Μπάρτσα.

Αυτή τη φορά, ο Ζοάο Φελίξ φόρεσε τα ρούχα της προπόνησης για να δουλέψει μαζί με έναν γυμναστή, καθώς είναι η πρώτη του μέρα. Η υπόλοιπη ομάδα, με περισσότερους ρυθμούς, προετοιμάζεται για το φιλικό του Σαββάτου με τη Νουμάνθια (18:00).

Αβέβαιο το μέλλον του

Η μεγάλη επιθυμία του Ζοάο Φελίξ, του Σιμεόνε και της Ατλέτικο ήταν να αποφευχθεί η διαδικασία ένταξης στην ομάδα. Για να γίνει αυτό, ο σύλλογος είχε ορίσει την αποχώρησή του σε ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια. Ο παίκτης, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2029, περίμενε μια προσπάθεια από την Μπαρτσελόνα να τον κρατήσει. Όμως τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Και οι «μπλαουγκράνα», που το μόνο που σκέφτονταν ήταν ένας νέος δανεισμός, έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στους Νίκο Γουίλιαμς και Ντάνι Όλμο.

Ο σύλλογος του έδωσε τρεις εβδομάδες διακοπές με σκοπό να βρει προορισμό σε αυτό το διάστημα. Και με το σκεπτικό να αναζητήσει μόνιμη μεταγραφή και να βάλει τέλος στον κύκλο των δανεισμών που τον έφεραν σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι (μισό χρόνο) τις δύο τελευταίες σεζόν. Με τις πόρτες της Μπάρτσα κλειστές, ένας δρόμος άνοιξε για τον Ζοάο Φελίξ στην Αγγλία. Η πώληση του Ντιαμπί στη Σαουδική Αραβία για 60 εκατομμύρια έχει αφήσει ανάγκη και χρήματα στην Άστον Βίλα, αν και έχει επενδύσει μια περιουσία στον Αμαντού Ονανά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα