Μπαρτσελόνα: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο νέο «Καμπ Νόου» (vids)

Μπαρτσελόνα: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο νέο «Καμπ Νόου» (vids)

Newsroom
Camp Nou

bet365

Ακόμα περισσότερα πλάνα από τις εργασίες που γίνονται στο «Καμπ Νόου» έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τον οργανισμό της Μπαρτσελόνα να περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την είσοδο της ομάδας στο νέο «παλάτι».

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο νέο «Καμπ Νόου». Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να κινούνται στους ρυθμούς της μεταγραφικής περιόδου, «τρέχοντας» την υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς που είναι και ο μεγάλος στόχος του συλλόγου.

Το «παλάτι» της Μπαρτσελόνα βρίσκεται υπό κατασκευή και τα Μέσα της Βαρκελώνης βγάζουν όλο και περισσότερα πλάνα από τις εξελίξεις. Μάλιστα στο «X» έχει δημιουργηθεί και ένας ανεπίσημος λογαριασμός που ενημερώνει διαρκώς τους φιλάθλους της ομάδας για τα έργα, με διάφορες φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις εξελίξεις των έργων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η Μπαρτσελόνα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι στο σπίτι της στα τέλη του φετινού έτους, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περίπου 65.000 φιλάθλους σε πρώτη φάση. Το «Καμπ Νόου» αναμένεται να ολοκληρωθεί οριστικά στις αρχές του 2026, με τη συνολική χωρητικότητα του γηπέδου να αναμένεται να φτάσει μέχρι και τις 105.000 θέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα