Ατζέντης Ντόβμπικ: «Η πρόταση της Ατλέτικο ήταν σοβαρά χαμηλότερη από άλλων συλλόγων»

Newsroom
Ντόβμπικ

bet365

Ο ατζέντης του επιθετικού της Τζιρόνα, μίλησε στο UkrFootball για το μέλλον του Ουκρανού επιθετικού που θα είναι -εκτός απροόπτου- στη Ρόμα και όχι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η επιχείρηση Ντόβμπικ έχει πάρει άλλη τροπή, μάλλον την τελική. Όταν φάνηκε ότι ο Ουκρανός επρόκειτο να αλλάξει το ερυθρόλευκο της Τζιρόνα με αυτό της Ατλέτικο, η Ρόμα παρενέβη και το βράδυ της Παρασκευής ο ατζέντης του επιθετικού εμφανίστηκε περιπλέκοντας την υπόθεση, που απομακρύνεται από το Metropolitano και τώρα οδεύει προς την Ιταλία.

Μιλώντας στο UkrFootball ο εκπρόσωπος του Ουκρανού φορ που έκανε εντυπωσιακή σεζόν με την Τζιρόνα, ανέφερε: «Η Ατλέτικο είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά δεν είδαμε ένα σοβαρό σχέδιο για τον Άρτεμ. Η προσφορά τους από οικονομική άποψη είναι σημαντικά χαμηλότερη από εκείνες άλλων συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον πρώτο σκόρερ της La Liga».

Ο ερυθρόλευκος σύλλογος ήταν πολύ ήρεμος σχετικά με τις αναφορές ότι ο Ντόβμπικ πλησιάζει τη Ρόμα. Αφενός γιατί είχαν ήδη συμφωνία με τη Τζιρόνα και αφετέρου γιατί ο παίκτης είχε εκφράσει την επιθυμία του να τεθεί υπό τις εντολές του Σιμεόνε. Επιπλέον, η ιταλική προσφορά ήταν γύρω στα 30 εκατομμύρια, λιγότερο από αυτό που είχε προτείνει η Ατλέτι.

Όλα όμως έχουν αλλάξει τις τελευταίες μέρες και ο επιθετικός απομακρύνεται από την ερυθρόλευκη ομάδα. Στην Ατλέτικο εργάζονται ήδη για μια εναλλακτική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα