Μπαπέ: Έκλεισε το deal για την αγορά της Καέν

Μπαπέ: Έκλεισε το deal για την αγορά της Καέν

Μπαπέ Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ θα γίνει ο ιδιοκτήτης της Καέν, καθώς συμφώνησε για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του κλαμπ της Ligue 2 για λιγότερο από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί ο Κιλιάν Μπαπέ να είναι στα 25 του και να έχει μπροστά του την ποδοσφαιρική πρόκληση της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως παράλληλα κάνει και μεγάλες... επιχειρηματικές κινήσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Parisien» που επιβεβαιώθηκε και από την «Equipe» o Γάλλος σούπερ σταρ θα γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της Καέν!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η πλευρά του Μπαπέ συμφώνησε για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του κλαμπ της Ligue 2 για ένα ποσό που είναι κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Στα 25 του θα γίνει ένας τους νεότερους ιδιοκτήτες συλλόγων στην Ευρώπη και μια σπάνια περίπτωση εν ενεργεία ποδοσφαιριστή που έχει δικιά του ομάδα.

Η Καέν ιδρύθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1913, εδώ και έξι χρόνια αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ έχει παίξει αρκετές σεζόν και στη Ligue 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα