Νίκο Γουίλιαμς: Αναμένεται να παραμείνει στην Μπιλμπάο παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα

Newsroom
Nico Williams

bet365

Ο Νίκο Γουίλιαμς αναμένεται να παραμείνει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την επόμενη σεζόν, παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκο Γουίλιαμς εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων της Μπαρτσελόνα στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, αναμένεται να παραμείνει στο «Σαν Μαμές» και τη νέα σεζόν σύμφωνα με το «Athletic».

Ο 22χρονος επιθετικός υπέγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο τριετές συμβόλαιο επέκτασης με τον βασκικό σύλλογο, το οποίο διαρκεί μέχρι το 2027 και με την παραμονή του για μία ακόμη σεζόν θα εκπληρώσει το πλάνο που είχε από την υπογραφή της συμφωνίας αυτής. Ο Ισπανός διεθνεί είχε σκοπό να παραμείνει για να μπορέσει να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με την ομάδα της παιδικής του ηλικίας.

Η Μπιλμπάο -θυμίζουμε- προκρίθηκε στο Europa League με την πέμπτη θέση στη La Liga την περασμένη σεζόν και ο τελικός του Europa League 2024-25 θα φιλοξενηθεί στο «σπίτι» του συλλόγου. Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ή κοινοποιηθεί ακόμα καμία τελική απόφαση στους συλλόγους, η υπόθεση που κάνουν τώρα τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μπιλμπάο είναι ότι εκτός αν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ο Γουίλιαμς θα εξακολουθεί να είναι παίκτης της Αθλέτικ στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του εξτρέ είναι της τάξης των 55 εκατ. ευρώ και το βρετανικό Μέσο έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι ήταν στην κορυφή της λίστας προτεραιότητας της Μπαρτσελόνα όσον αφορά τις μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού. Ο αθλητικός διευθυντής Ντέκο επέλεξε να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους διευθυντές του συλλόγου στην καλοκαιρινή περιοδεία προετοιμασίας στις ΗΠΑ για να παραμείνει στην Ισπανία και να παρακολουθεί την κατάσταση.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, η Άρσεναλ και η Τσέλσι ενδιαφέρονται επίσης για τον Ισπανό διεθνή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα