Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Έμειναν... ουραγοί του ισπανικού «παραθύρου» οι Μπλαουγκράνα

Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Έμειναν... ουραγοί του ισπανικού «παραθύρου» οι Μπλαουγκράνα

barca_ref

bet365

Έναν περίπου μήνα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου η Μπαρτσελόνα είναι η μοναδική ομάδα στη La Liga που δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια κίνηση.

Είδε τη μεγάλη της αντίπαλο να κάνει δικό της τον Κιλιάν Μπαπέ και να προκαλεί χαμό, όμως η ίδια ακόμα δεν έχει κάνει... σεφτέ στο φετινό μεταγραφικό «παράθυρο». Για την ακρίβεια, η Μπαρτσελόνα είναι πια η μοναδική ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας που δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μια μεταγραφή!

Οι Μπλαουγκράνα βολιδοσκοπούν τους Ντάνι Όλμο και Νίκο Γουίλιαμς, όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τομή σε κανένα από τα δύο deal και κάπως έτσι έχουν μείνει... ουραγοί σε αυτή την - άτυπη - μεταγραφική κούρσα. Φυσικά η δύσκολη οικονομική τους κατάσταση δεν βοηθά. Πάντως, σύμφωνα με τη Marca, η Μπάρτσα θέλει να αποκτήσει έναν εκ των προαναφερθέντων μεσοεπιθετικών κι έπειτα τον Ζοάο Κανσέλο που ήταν δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δύσκολα θα υπάρξουν άλλες κινήσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα