Μάρτιν Μπρεθγουέιτ: Ψάχνεται να αγοράσει την Εσπανιόλ

Μάρτιν Μπρεθγουέιτ: Ψάχνεται να αγοράσει την Εσπανιόλ

Newsroom
Ο Δανός φορ

bet365

Ο Δανός επιθετικός, Μάρτιν Μπράιθγουεϊτ, ψάχνει οικονομικές φόρμουλες για να γίνει ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Ο Μάρτιν Μπράιθγουεϊτ, αποχώρησε από την Εσπανιόλ ως ελεύθερος παίκτης πριν από λιγότερο από ένα μήνα και μετά το ναυάγιο της συμφωνίας με Ολυμπιακό, οδεύει προς τη Γκρέμιο. Ο 33χρονος θέλει τώρα να αγοράσει τον καταλανικό σύλλογο, σύμφωνα με την MARCA.

Μετά την άνοδο της Εσπανιόλ στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, ο Δανός επιθετικός που ήταν βασικός στην άνοδο - 22 γκολ και 2 ασίστ σε 39 παιχνίδια -περίμενε μέχρι τις 15 Ιουλίου για να λήξει η ρήτρα αποδέσμευσής του και να μπορέσει να φύγει ελεύθερος.

Όπως φάνηκε και την ημέρα που ολοκληρώθηκε η άνοδος, οι σχέσεις του πρώην παίκτη της Μπάρτσα με τη διοίκηση δεν ήταν και οι καλύτερες. «Τώρα πρέπει να το απολαύσουμε και να δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω τίποτα, θα μιλήσω γι' αυτό τις επόμενες ημέρες. Πριν από ένα χρόνο ο σύλλογος μου πρόσφερε ανανέωση, αλλά ήταν ασεβής. Ας δούμε αν θέλουν να μείνω εδώ, γιατί η πρόταση που έλαβα πριν από ένα χρόνο δείχνει ότι δεν με εμπιστεύονται», είδε δηλώσει εν μέσω των πανηγυρισμών για την άνοδο. Τώρα αναζητά τους αριθμούς για να γίνει μεγαλομέτοχος του συλλόγου.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, των οποίων ο βιοπορισμός εξαρτάται από τον μισθό που τους αποφέρει ο βασιλιάς των σπορ, η πραγματικότητα του Μπράιθγουεϊτ, είναι πολύ διαφορετική, αφού έχει μια επιχείρηση ακινήτων στις ΗΠΑ, ένα εστιατόριο στη Γκάβα και μια σειρά ρούχων, γεγονός που του επέτρεψε να εμφανίζεται στη λίστα του "Forbes" ως ένας από τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές σήμερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα