Ατλέτικο Μαδρίτης μεταγραφές: «Κλείνει» το deal με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Άλβαρες

Βασίλης Μπαλατσός
Χουλιάν Άλβαρες
Σύμφωνα με τον Ντέιβντ Όρνσταϊν του «Athletic» η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή του Χούλιαν Άλβαρες.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να προσπάθησε να μπει «σφήνα» για την απόκτηση του Χουλιάν Άλβαρες, όμως φαίνεται πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θα βγει νικήτρια σε αυτήν τη μεταγραφική «κούρσα». Όπως αναφέρει ο Ντέιβντ Όρνσταϊν του «Athletic» οι Ροχιμπλάνκος είναι κοντά στο να κλείσουν τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνή Αργεντινού επιθετικού.

Προς το παρών οι δυο ομάδες δεν έχουν καταλήξει σε οριστικό deal και η διαπραγμάτευση για το τελικό ποσό και τους όρους της πληρωμής βρίσκεται σε εξέλιξη. Πάντως δεδομένα οι Πολίτες θα βάλουν στα ταμία τους τουλάχιστον πενταπλάσιο ποσό σε σχέση με τις 14 εκατομμύρια λίρες που είχαν δώσει το 2022 για να τον αγοράσουν από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Την τελευταία διετία ήταν στη «σκιά» του Έρλινγκ Χάαλαντ, όμως μέτρησε 103 εμφανίσεις, με 36 γκολ και 18 ασίστ, ενώ κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και από ένα FA Cup, Champions Leage, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και UEFA Super Cup. Με την εθνική Αργεντινής έχει 36 συμμετοχές με εννέα γκολ και έχει σηκώσει δυο Copa America και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι έχουν αποκτήσει για τη θέση του φορ και τον διεθνή Νορβηγό, Αλεξάντερ Σόρλοθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα