Μπαρτσελόνα: Έκλεισαν τον Όλμο οι «μπλαουγκράνα»!

Μπαρτσελόνα: Έκλεισαν τον Όλμο οι «μπλαουγκράνα»!

Ολμο

bet365

Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάνι Όλμο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

Θετική κατάληξη φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση του Ντάνι Όλμο για την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στους «μπλαουγκράνα», καθώς ο Ντέκο φέρεται να έχει προχωρήσει σημαντικά την υπόθεση του και εφόσον δεν προκύψει κάποια νέα ανατροπή τότε όλα θα τελειώσουν άμεσα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη Λειψία από τη Δευτέρα και φαίνεται πως έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα προόδου στις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους των «ταύρων». Όπως αναφέρει ο Ρομάνο η Μπαρτσελόνα αναμένεται να δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 55+7 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Όλμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και περιμένει τη συμφωνία των δύο ομάδων προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα