Μουνιαΐν: Ο ατζέντης του αποκαλύπτει την ομάδα που θέλει να αγωνιστεί

Newsroom
Μουνιαΐν: Ο ατζέντης του αποκαλύπτει την ομάδα που θέλει να αγωνιστεί

bet365

Ο επί σειρά ετών παίκτης της Μπιλμπάο, Ίκερ Μουνιαΐν, αποχώρησε από τους Βάσκους και έχει αποκαλύψει σε ποια ομάδα θα ήθελε να αγωνιστεί!

Ο Ίκερ Μουνιαΐν αποχώρησε από την αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο στο φινάλε της σεζόν και επιθυμία του 31χρονου είναι να αγωνιστεί στη Ρίβερ Πλέιτ.

Η επιχείρηση ήταν και παραμένει περίπλοκη, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπός του, Ομάρ Ροντρίγκες, ο παίκτης δεν έχει χάσει την ελπίδα να δει τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα. Το περιβάλλον του Μουνιαΐν πιστεύει ότι η άφιξη του Μαρσέλο Γκαγιάρδο στο τιμόνι της Ρίβερ Πλέιτ μπορεί να ανοίξει πόρτες που είχαν κλείσει εδώ και μήνες.

«Ο Ίκερ συνεχίζει να απορρίπτει πολύ σημαντικές προτάσεις επειδή εξακολουθεί να έχει την επιθυμία να παίξει στη Ρίβερ», δήλωσε ο ατζέντης του Βάσκου ποδοσφαιριστή στο Bolavip.

«Αφού αποφάσισε να φύγει από την Αθλέτικ, την πρώτη φορά που κάθισα με τον Ίκερ για να δω ποια ήταν τα σχέδιά του, μου είπε: "Θέλω να παίξω για τη Ρίβερ". Και εξακολουθεί να έχει αυτή την ίδεα. Είναι 31 ετών, σωματικά είναι πολύ καλά και θέλει να εκπληρώσει το όνειρό του. Δεν τον ενδιαφέρει η οικονομική κατάσταση ή το ότι θα είναι μακριά από την οικογένειά του για λίγο καιρό. Θέλει απλώς να φορέσει τη φανέλα της Ρίβερ και να κερδίσει το Λιμπερταδόρες», πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα