Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Ο Φλικ θέλει τον Πέρισιτς στους Μπλαουγκράνα

Newsroom
Πέρισιτς

bet365

Ο Ιβάν Πέρισιτς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Χάιντουκ Σπλιτ και, σύμφωνα με τα κροατικά media, ο Χάνσι Φλικ θα ήθελε να τον δει στην Μπαρτσελόνα.

Η «διαμάχη» του Τζενάρο Γκατούζο με τον Ιβάν Πέρισιτς έφερε τον Κροάτη στην πόρτα της εξόδου της Χάιντουκ Σπλιτ και δημιούργησε σημαντικούς τριγμούς στο εσωτερικό του συλλόγου. Ο 35χρονος πάντως φέρεται να είναι έτοιμος να κάνει το δικό του επόμενο βήμα, ένα βήμα δε διόλου... ταπεινό. Όπως μετέδωσε το κροατικό «24sata», η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει όταν μείνει ελεύθερος μετά τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Πέρισιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο Χάνσι Φλικ γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους πορεία στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός κόουτς εκτιμά την ικανότητά του να αγωνίζεται σε διαφορετικούς ρόλους και αποτελεί μια σχετικά φθηνή επιλογή, πράγμα πολύ σημαντικό για τους ταραγμένους οικονομικά Μπλαουγκράνα. Με βάση τα λεγόμενα των Κροατών λοιπόν, δεν είναι απίθανο ο Πέρισιτς να καταλήξει από τη Χάιντουκ Σπλιτ στην Μπαρτσελόνα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα