Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε 1-1: Ξανά χωρίς νίκη στην πρεμιέρα

Newsroom
Αθλέτικ - Χετάφε

bet365

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χετάφε έμειναν στο 1-1 στο «Σαν Μαμές», με τους Βάσκους να μένουν πέμπτη διαδοχική πρεμιέρα χωρίς νίκη.

Με την ισοπαλία ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Χετάφε, άνοιξε η αυλαία της σεζόν 2024/25 στην La Liga. Οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι, ωστόσο έμειναν στο 1-1 και για 5η διαδοχική χρονιά μπήκαν στη σεζόν χωρίς τρίποντο. Ο Όιχαν Σανκετ άνοιξε το σκορ στο 27΄ για τους γηπεδούχους του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά από ασίστ του Γκουρουζέτα. Όμως, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 64΄ ισοφάρισαν με σκόρερ τον Ούτσε.

Ισόπαλες αναδείχθηκαν και οι Μπέτις και Τζιρόνα που έμειναν στο 1-1 στην Ανδαλουσία και δεν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης. Οι Μπιανκοβέρντι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Μπάρτρα στο 6ο λεπτό, όμως η έκπληξη της περυσινής La Liga απέσπασε το «Χ» χάρη στο τέρμα του Μισεχουί στο 72'.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε 1-1

Μπέτις - Τζιρόνα 1-1

Θέλτα - Αλαβές 16/8

Λας Πάλμας - Σεβίλλη 16/8

Οσασούνα - Λεγανές 17/8

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 17/8

Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγεκάνο 18/8

Μαγιόρκα - Ρεάλ Μαδρίτης 18/8

Βαγιαδολίδ - Εσπανιόλ 19/8

Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 19/8

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα