Φλικ: «Ο Γιαμάλ μπορεί να παίξει, ο Ντάνι Όλμο δεν είναι ακόμα έτοιμος»

Φλικ: «Ο Γιαμάλ μπορεί να παίξει, ο Ντάνι Όλμο δεν είναι ακόμα έτοιμος»

Newsroom
ΧΑΝΣΙ ΦΛΙΚ

bet365

Ο Χάνσι Φλικ αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση των Μπλαουγκράνα μια μέρα πριν από το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα με τη Βαλένθια στο Μεστάγια.

Ο Χάνσι Φλικ έκανε το ντεμπούτο του ως προπονητής της Μπαρτσελόνα στο κομμάτι των συνεντεύξεων Τύπου, κι αυτό το Σάββατο στον πρώτο αγώνα της σεζόν θα κάνει κι επίσημα ντεμπούτο στον μπλαουγκράνα πάγκο στο ματς κόντρα στη Βαλένθια.

Ο Γερμανός προπονητής ξεκαθάρισε ότι ο νεοαποκτηθείς Ντάνι Όλμο «δεν είναι έτοιμος για αύριο γιατί ξεκίνησε την preseason αργά και θέλουμε να τον φροντίσουμε γιατί για εμάς είναι σημαντικό να μην τραυματιστούν οι παίκτες, είναι το πιο σημαντικό για εμάς, έχουμε ποιοτικούς παίκτες και τους χρειαζόμαστε να προπονούνται και να είμαστε προετοιμασμένοι».

Ενώ ερωτηθείς για την ψυχική κατάσταση του Λαμίν Γιαμάλ μετά την επίθεση με μαχαίρι στον πατέρα του την περασμένη Τετάρτη και αν αυτό θα μπορούσε να τον επηρεάσει, ήταν σύντομος: «Ναι, μπορεί να παίξει».

Για τους παίκτες που δεν είναι ακόμα... εγγεγραμμένοι όπως ο Ισπανός διεθνής Ντάνι Όλμο είπε ότι: «Έχουμε 22-23 παίκτες εγγεγραμμένους και αύριο θα ενεργοποιήσουμε τη λίστα. Ο Ντάνι Όλμο δεν είναι έτοιμος να παίξει αύριο, ακόμα και αν φτάσουν οι εγγραφές. Έγινε μέλος πολύ αργά. Όλοι όσοι παίζουν πρέπει να είναι 100% έτοιμοι».

Σχετικά με το τι λείπει από την ομάδα. «Είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχω αυτή τη στιγμή. Τα υπόλοιπα είναι άγνωστο μέγεθος. Πιστεύω πολύ στον σύλλογο και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που δείχνει η ομάδα και όταν επιστρέψουν οι τραυματίες θα είμαστε πολύ δυνατοί»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα