La Liga: Νίκη στην πρεμιέρα για τη Θέλτα του Δουβίκα, γκέλα για τη Σεβίλλη

Βασίλης Μπαλατσός
Θέλτα

bet365

H Θέλτα ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη La Liga, καθώς επικράτησε της Αλαβές με 2-1, ενώ η Σεβίλλη «γκέλαρε» στα Κανάρια Νησιά κόντρα στη Λας Πάλμας (2-2).

Η Σεβίλλη συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε την περσινή σεζόν και άρχισε το πρωτάθλημε με «γκέλα». Οι Ανδαλουσιανοί μπήκαν στη σεζόν με απώλεια βαθμών, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Λας Πάλμας στα Κανάρια Νησιά με σκορ 2-2.

Οι Σεβιγιάνοι προηγήθηκαν στο 25', όταν μετά από γύρισμα του Πεδρόσα από τα αριστέρα ο Σουάρεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 42' η Λας Πάλμας «απάντησε» και αυτή με αυτόγκολ, αυτή τη φορά του Νιανζού. Στο 61’ ο Ρομέρο από τα αριστερά γύρισε μέσα στη περιοχή και ο Χουάνλου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Σεβίλλη. Στο 71’ ο Μουνιόθ με εξαιρετική μπαλιά βρήκε το Σάντρο και εκείνος έκανε με ωραίο τελείωμα το 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φιναλε.

Ανατροπή για τη Θέλτα με υπογραφή Άσπας

Ο νέος (Δουβίκας) είναι ωραίος, αλλά ο παλιός (Άσπας) είναι αλλιώς. Με τον Ισπανό επιθετικό να δίνει τη λύση στο 84΄η Θέλτα λύγισε με ανατροπή 2-1 την Αλαβές και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη La Liga. Βασικός για τους γηπεδούχους ο διεθνής Έλληνας φορ. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο Μπαλαΐδος με γκολ του Γκαρθία στο 17΄, η Θέλτα έφερε τούμπα το ματς στο β΄μέρος. Στο 66΄αρχικά ο Σβέντμπεργκ ισοφάρισε σε 1-1, προτού ο Άσπας ολοκληρώσει την ανατροπή στο 84΄για το 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα