Μπαρτσελόνα: Ο Γκουντογκάν ζήτησε να φύγει πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου

Μπαρτσελόνα: Ο Γκουντογκάν ζήτησε να φύγει πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου

Newsroom
İlkay Gündoğan

bet365

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν ανακοίνωσε στη Μπαρτσελόνα την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν γνωστοποίησε πως θέλει να βάλει τέλος στη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας του στη Βαρκελώνη.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός σύμφωνα με τη «Sport.es» ανακοίνωσε στους Μπλαουγκράνα την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα πριν από το τέλος της καλοκαιρής μεταγραφικής περιόδου, ενημερώνοντας τόσο το προπονητικό επιτελείο όσο και το αθλητικό τμήμα.

Ο Γκουντογκάν φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τη συνολική κατεύθυνση της ομάδας και η ενδεχόμενη αποχώρηση του αναμένεται να προκαλέσει αναταραχή στο στρατόπεδο των Μπλαουγκράνα.

Ο 33χρονος Γερμανός την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 51 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 5 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ.

Eπιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα