Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ πιστεύει ότι ο Γκουντογκάν θα παραμείνει στην ομάδα

Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ πιστεύει ότι ο Γκουντογκάν θα παραμείνει στην ομάδα

Newsroom
İlkay Gündoğan

bet365

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Ιλκάι Γκουντογκάν παρότι ο ίδιος -σύμφωνα με δημοσιεύματα- γνωστοποίησε ότι θέλει να αποχωρήσει...

Μόλις χθες (17/08), δημοσίευμα της καταλανική «Sport» ανέφερε ότι ο Ιλκάι Γκουντογκάν γνωστοποίησε την επιθυμία του να βάλει τέλος στη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας του στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με το «Athletic», οι Καταλανοί θα ήταν ανοιχτοί στο να μιλήσουν με τον 33χρονο, έναν από τους κορυφαίους μισθολογικά παίκτες του συλλόγου, για να δουν αν μπαίνει στον πειρασμό να ακούσει προτάσεις από αλλού.

Ο Γκουντογκάν δεν ήταν στην αποστολή για τη νίκη του Σαββάτου στη La Liga επί της Βαλένθια για προληπτικούς λόγους, λόγω τραυματισμού στο πόδι στο ματς με τη Μονακό τη Δευτέρα, αλλά ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα» Χάνσι Φλικ εξήγησε ότι οι δυο τους είχαν μιλήσει πριν από τη νέα αγωνιστική περίοδο για να εκτιμήσουν τη στάση του μέσου.

«Μίλησα μαζί του για να μάθω πώς αισθάνεται ενόψει της σεζόν», δήλωσε ο Φλικ. «Τον γνωρίζω πολύ καλά. Εκτιμώ τον παίκτη και τον άνθρωπο που είναι. Μιλήσαμε για τα πάντα, αλλά αυτό θα μείνει μεταξύ μας, δεν είναι για να το ξέρεις εσύ. Έχω την αίσθηση ότι θα μείνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα