Μπαρτσελόνα: Ο Γκουντογκάν εξετάζει την επιλογή της επιστροφής του στη Σίτι!

Newsroom
Ilkay Gundogan 100

bet365

Σύμφωνα με το Catalunya Radio, ο Ιλκάι Γκουντογκάν εξετάζει την πιθανότητα επιστροφή του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η εκπομπή TDT, επικαλούμενη πηγές κοντά στην Μπαρτσελόνα, εξήγησε ότι ο Γερμανός διεθνής, Ιλκάι Γκουντογκάν, είναι πρόθυμος να αποχωρήσει από τον σύλλογο και η Σίτι είναι διατεθειμένη να συζητήσει την επιστροφή του.

Το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα. Παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με την Μπάρτσα μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και ότι το περιβάλλον του διαβεβαιώνει ότι δεν έχει πρόθεση να φύγει, η αλήθεια είναι ότι η αβεβαιότητα γύρω από τον Γερμανό συνεχίζει να μεγαλώνει.

Σύμφωνα με την εκπομπή TdT του Catalunya Ràdio, που επικαλείται πηγές της Μπάρτσα, ο Γκουντογκάν φέρεται να έχει ζητήσει από τον σύλλογο να αποχωρήσει και ότι προ ημερών επικοινώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι για να βολιδοσκοπήσει την επιστροφή του στο «Έτιχαντ».

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν αναλυτικά ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα ήταν ανοιχτή να ολοκληρώσει την επιχείρηση επιστροφής του, μια σεζόν μετά την αποχώρησή του.

Η τελευταία παρουσία του Γερμανού με τους «Πολίτες» ήταν στον τελικό του Champions League της περιόδου 2022/2023 κόντρα στην Ίντερ, όπου έπαιξε και τα 90 λεπτά και σήκωσε το τρόπαιο ως αρχηγός της ομάδας του Μάντσεστερ. Μάλιστα, οι Σίτιζενς προσπάθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή να τον κρατήσουν, αλλά επέλεξε στη συνέχεια να υπογράψει στην Μπάρτσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα