Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Ετοιμάζει... all-in για να κάνει δικό της τον Λεάο!

leao_milan

bet365

«Η υπόθεση είναι περίπλοκη», σημειώνει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo που αποκάλυψε το «ζεστό» - αλλά κοστοβόρο αν λάβει σάρκα και οστά - ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν.

Οι προσπάθειές της για τη μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς έπεσαν στο κενό, ενώ ακόμα ο Ντάνι Όλμο δεν έχει «δηλωθεί» στη La Liga. Η Μπαρτσελόνα πάντως, παρά τη δυσχερή οικονομική της θέση, δεν το βάζει κάτω και θέλει να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο με «βόμβα».

Οι Μπλαουγκράνα χρειάζονται αριστερό εξτρέμ και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, αυτός που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα τους πια είναι ο Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν. Φυσικά πρόκειται για μια - επιεικώς - πολύ φιλόδοξη αποστολή, αφού ο Πορτογάλος έχει ρήτρα 175 εκατομμυρίων ευρώ στους Ροσονέρι!

Όσο περίπλοκο κι αν δείχνει το συγκεκριμένο deal, το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει πως η Μπάρτσα έχει έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο, τον ατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Εφόσον πάντως, η περίπτωση Λεάο δεν προχωρήσει, οι Μπλαουγκράνα αναμένεται να στρέψουν το βλέμμα τους στον Φεντερίκο Κιέζα ή τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, που αποτελούν σαφώς πιο βιώσιμες επιλογές για τα οικονομικά τους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα