Σπόρτινγκ, μεταγραφές: Τα βρίσκει σκούρα με τον «αντι-Ιωαννίδη» Ρόκε, προτιμά την Μπέτις

Vitor Roque

bet365

Η Σπόρτινγκ έχει στο πλευρό της την Μπαρτσελόνα στην υπόθεση του Βίτορ Ρόκε, όμως ο Βραζιλιάνος φορ δεν λέει το «ναι» στα Λιοντάρια, αφού προτιμά τον δανεισμό του στην Μπέτις.

Στην αγορά για σέντερ φορ έχει βγει η Σπόρτινγκ μετά τα συνεχή «άκυρα» του Παναθηναϊκού για την παραχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη. Η περίπτωση του Βίτορ Ρόκε είναι αυτή που απασχολεί πιο «ζεστά» τα Λιοντάρια, που προσφέρουν στην Μπαρτσελόνα περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με την ισπανική Sport πάντως, η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή για τους Πορτογάλους.

Οι Μπλαουγκράνα θα ήταν διατειθεμένοι να τον πουλήσουν με ένα τέτοιο ποσό, ωστόσο ο ίδιος ο Ρόκε δεν... ψήνεται τόσο με την προοπτική της Σπόρτινγκ και θα προτιμούσε να παραμείνει στη La Liga. Και ειδικότερα στην Μπέτις, που έχει καταθέσει πρόταση για τον μονοετή δανεισμό του. Οι Βερδιμπλάνκος δεν μπορούν να τον αγοράσουν, ενώ η Μπαρτσελόνα θα ήθελε ιδανικά να τον παραχωρήσει μόνιμα και να επωφεληθεί οικονομικά. Όσο όμως ο 19χρονος σέντερ φορ δεν λέει το «ναι» στη Σπόρτινγκ, η περίπτωσή του δυσκολεύει για την ομάδα του Αμορίμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα