Μπαρτσελόνα: Περιμένει νέα από τον Μέντες για τον Λεάο προτού προχωρήσει με τον Κιέζα

Newsroom
Λεάο

bet365

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της Μίλαν Ράφα Λεάο είναι ο Νο.1 μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα, αλλά είναι και ο πιο ακριβός και οι αθλητικοί διευθυντές της Μπάρτσα κρατούν ανοιχτά τα ενδεχόμενα για Κιέζα και Κομάν.

Η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ αποτελεί τη σημερινή προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες πριν κλείσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo ο καταλανικός σύλλογος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φέρει έναν κορυφαίο παίκτη και με την ουσιαστική συνεργασία του Ζόρζε Μέντες, θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Ράφα Λεάο.

Για καλό και για κακό, η Μπάρτσα έχει και άλλα ονόματα στο τραπέζι, σε περίπτωση που η επιχείρηση Λεάο δεν πετύχει. Ο Ιταλός Φεντερίκο Κιέζα, ο 26χρονος εξτρέμ της Γιουβέντους, και ο Γάλλος Κίνγκσλεϊ Κομάν, στον οποίο η Μπάγερν έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου, είναι σαφώς πιο προσιτές επιλογές. Ωστόσο, η Μπάρτσα δεν θέλει να μείνει μετέωρη και, με τον Μέντες να επιβλέπει τις διαπραγματεύσεις, θα προσπαθήσει να πείσει τη Μίλαν να ανοίξει την πόρτα στον Λεάο, έναν παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται πολύ και ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Τζουάν Λαπόρτα.

Η αίσθηση ότι αυτή είναι μια κρίσιμη σεζόν σε μια θητεία που έχει δύο χρόνια ακόμα και η επιθυμία να απαντήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πρόσθεσε τον Κιλιάν Μπαπέ στους Βινίσιους, Ροντρίγκο και Τζουντ Μπέλινγκχαμ στην ομάδα που κατέκτησε τη La Liga και το Champions League, με μια δημοσιογραφικά ισχυρή μεταγραφή, ωθούν τον καταλανικό σύλλογο να προσπαθήσει να φέρει ένα μεγάλο όνομα, στο τελευταίο σπριντ για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα