Ντάνι Όλμο: Δεν μπορεί να εγγραφεί, οι αποχωρήσεις των Γκουντογκάν-Ρόκε δεν αρκούν

Ντάνι Όλμο: Δεν μπορεί να εγγραφεί, οι αποχωρήσεις των Γκουντογκάν-Ρόκε δεν αρκούν

olmoo

bet365

Μπορεί ο Ντάνι Όλμο να είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, όμως τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου παραμένουν κι ο Ντέκο τρέχει να... ξεφορτωθεί παίκτες για να υπάρξει ελάφρυνση στα ταμεία των Καταλανών.

Στις 9 Αυγούστου, η Μπαρτσελόνα έκανε επίσημη τη μεταγραφή του Ντάνι Όλμο. Ωστόσο, οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορούν ακόμη να εγγράψουν τον παίκτη, παρά τις αποχωρήσεις των Σέρχι Ρομπέρτο, Γκουντογκάν και Βίτορ Ρόκε.

Ο Όλμο, κόστισε 55.000.000 ευρώ κι αυτήν τη στιγμή 8 ημέρες από το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ντέκο παλεύει να βρει τρόπο για να εγγράψει τον Όλμο, σύμφωνα με την As.

«Αν κι η αποχώρηση του Γκουντογκάν θα απελευθερώσει περίπου 20 εκατ. ευρώ σε μεικτούς ετήσιους μισθούς κι ο Ρόκε πρόκειται να ενταχθεί στην Μπέτις ως δανεικος, ο καταλανικός σύλλογος πρέπει να ξεφορτωθεί μερικούς ακόμα παίκτες για να μπορέσει να εγγράψει τον Ισπανό επιθετικό».

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, γίνεται αναφορά στην υπόθεση του Φαγιέ, από τη μεταγραφή του οποίου αναμένεται να έρθουν στα ταμεία 15.000.000 ευρώ. Ο παίκτης ήταν σχεδόν κλεισμένος από την Ρεν, αλλά το ενδιαφέρον των Λιλ, Αϊντχόφεν και Μπεσίκτας έχει κάπως μπερδέψει τα πράγματα.

Ενας άλλος παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει για να υπάρξει ελάφρυνση στα οικονομικά του συλλόγου είναι ο 29χρονος Γάλλος αμυντικός, Κλεμάν Λενγκλέ. Ωστόσο, κανένας σύλλογος δεν εμφανίζεται επί του παρόντος πρόθυμος να τον ικανοποιήσει οικονομικά κι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να πάει σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Σαουδικής Αραβίας. Στόχος του είναι να πάει δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση.

Οι επόμενες ημέρες χαρακτηρίζονται ως «κρίσιμες» για την Μπάρτσα που καλείται να επιλύσει περίπλοκα ζητήματα και να φέρει σταθερότητα στα οικονομικά της στοιχεία ώστε να μπορέσει να τηρήσει τους αυστηρούς κανόνες της La Liga.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα