Ρεάλ Μαδρίτης: Ο σπάνιος τραυματισμός του Μπέλινγκχαμ στον μυ που λείπει από το 10% του πληθυσμού

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο σπάνιος τραυματισμός του Μπέλινγκχαμ στον μυ που λείπει από το 10% του πληθυσμού

Μπέλινγχαμ

bet365

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα έπειτα από έναν τραυματισμό που υπέστη σε έναν μυ ο οποίος δεν υπάρχει στο 10% του παγκοσμίου πληθυσμού!

Χωρίς τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα πορευτεί για τον επόμενο μήνα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής και όπως ανακοίνωσε η Βασίλισσα, θα μείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον έναν μήνα, χάνοντας μερικά σημαντικά παιχνίδια, ανάμεσα τους και η πρεμιέρα της League Stage του Champions League.

Ο μυς που τραυμάτισε ο Μπέλινγκχαμ δεν υπάρχει στο 10% του παγκοσμίου πληθυσμού

«Έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, διαπιστώθηκε πως έχει τραυματιστεί στον πελματιαίο μυ», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την Marca, ο συγκεκριμένος τραυματισμός δεν είναι συχνός. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό, αλλά γενικότερα. Διότι, όπως αναφέρει το γνωστό ισπανικό Μέσο, ο συγκεκριμένος μυς δεν βρίσκεται στο σώμα όλων των ανθρώπων του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πελματιαίος μυς απουσιάζει από το 10% του παγκοσμίου πληθυσμού, όπως αναφέρεται στο ισπανικό δημοσίευμα. Μάλιστα γίνεται αναφορά πως ο συγκεκριμένος μυς είναι ουσιαστικά «άχρηστος» και δεν χρησιμεύει ουσιαστικά στο ανθρώπινο σώμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα