Σπόρτινγκ, μεταγραφές: Τέλος το plan B του Ιωαννίδη για τα «λιοντάρια», οριστικά στην Μπέτις ο Ρόκε

Vitor Roque

bet365

Ο Βίτορ Ρόκε που ήταν το plan B της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη θα συνεχίσει εν τέλει στην Ρεάλ Μπέτις.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Σπόρτινγκ όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση που επιδιώκει για την κορυφή της επίθεσης. Τα «λιοντάρια» προσπαθούν εδώ και μήνες να «κλείσουν» τον Φώτη Ιωαννίδη ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα τις τελευταίες εβδομάδες να κινούνται και για άλλες περιπτώσεις.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησε το τελευταίο διάστημα να αποκτήσει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν ο Βίτορ Ρόκε. Το plan B του Ιωαννίδη ωστόσο χάθηκε, καθώς ο Βραζιλιάνος φορ θα συνεχίσει την καριέρα του οριστικά στη Ρεάλ Μπέτις.

Ο 19χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα θα παραχωρηθεί στους Ανδαλουσιανούς ως δανεικός για έναν χρόνο. Ο Ρόκε ήταν αυτός που έβαλε «εμπόδια» στα «λιοντάρια» καθώς δεν επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία, με την Μπαρτσελόνα να τον παραχωρεί εν τέλει στην Μπέτις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα