Μπαρτσελόνα: Τι χρειάζεται για να μπορέσει να δηλώσει τον Όλμο στην La Liga

Μπαρτσελόνα: Τι χρειάζεται για να μπορέσει να δηλώσει τον Όλμο στην La Liga

Ανδρέας Σουλάι
olmo

bet365

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να δηλώσει τον Ντάνι Όλμο και ο Ισπανός δεν αγωνίστηκε ούτε απέναντι στην Μπιλμπάο, με τους «μπλαουγκράνα» να δουλεύουν όλες τις πιθανές αποχωρήσεις προκειμένου να βάλουν τέλος στο ζήτημα του διεθνή μεσοεπιθετικού.

Σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Όλη η ιστορία του Ντάνι Όλμο έχει αποδείξει πως παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έχει καταβάλει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ο σύλλογος συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα στον οικονομικό τομέα. Οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν καταφέρει να δηλώσουν ακόμα τον Ντάνι Όλμο στην La Liga παρότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει αποκτηθεί από τις αρχές του μήνα.

Η διοίκηση των Καταλανών προσπάθησε να οριστικοποιήσει το θέμα όλο το Σάββατο, ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά το γεγονός ότι ο Όλμο ήταν με αστερίσκο στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με την Μπιλμπάο. Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης η υπόθεση ενδέχεται να κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» δουλεύουν παράλληλα τρεις αποχωρήσεις που θα βοηθήσουν στην εγγραφή του Όλμο στο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν τα μεγάλα Μέσα της Βαρκελώνης, οι αποχωρήσεις των Λενγκλέ, Ρόκε και Φαγιέ θα φέρουν αυτομάτως την εγγραφή του Όλμο. Και οι τρεις υποθέσεις μοιάζουν σχεδόν κλεισμένες, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθούν οριστικά. Ο Λενγκλέ θα συνεχίσει ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο Ρόκε θα μετακομίσει στην Ανδαλουσία για χάρη της Μπέτις, επίσης ως δανεικός. Από την άλλη, ο Φαγιέ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεν με κανονική μεταγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα