Χάμες Ροντρίγκες: Δεν τον θέλει ο Μπορδαλάς στη Χετάφε και κλείνει στη Ράγιο Βαγιεκάνο

Χάμες Ροντρίγκες: Δεν τον θέλει ο Μπορδαλάς στη Χετάφε και κλείνει στη Ράγιο Βαγιεκάνο

Χάμες Ροντρίγκες Copa America

bet365

Στη Ράγιο Βαγιεκάνο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Χάμες Ροντρίγκες, με το θέμα να αναμένεται να έχει εξελίξεις εντός της ημέρας.

Ο Χοσέ Μπορδαλάς, ρωτήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα για το αν τον ενδιαφέρει η περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες αλλά ο ίδιος μάλλον δεν... ψήθηκε για την απόκτηση του Κολομβιανού σούπερ σταρ. Ετσι, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει - όπως όλα δείχνουν - σε άλλη ισπανική ομάδα την καριέρα του.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο εμφανίζεται ως ο επόμενος σταθμός του. Πριν λίγες μέρες η «Relevo» αποκάλυψε το ενδιαφέρον του συλλόγου του Βαγιέκας για τον Χάμες, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό Κόπα Αμέρικα.

Το ενδιαφέρον έχει εξελιχθεί σε επίσημη πρόταση και όλα δείχνουν ότι ο 33χρονος θα επιστρέψει στη La Liga για την Ράγιο Βαγιεκάνο με το συμβόλαιο να έχει διάρκεια έναν χρόνο, ενώ θα υπάρχει το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα μία σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα