Κιέζα: «Θέλει Μπαρτσελόνα», σύμφωνα με τον ατζέντη του 

Κιέζα Γιούβε

bet365

Η Γιουβέντους δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Φεντερίκο Κιέζα με τον παίκτη να θέλει να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα, προς το παρόν, δεν μπορεί να εγγράψει τον Ντάνι Όλμο λόγω των οικονομικών της δεδομένων. Ο Ντέκο, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή των Καταλανών, ψάχνει να βρει τρόπους για να χαλαρώσει τις υποχρεώσεις του... λογιστηρίου.

Ο Λενγκλέ δόθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο σύλλογος θα γλιτώσει χρήματα από τους Βίτορ Ρόκε, Γκοντογκάν, Φαγέ, Μάρκος Αλόνσο και Ντεστ, που έχουν αποχωρήσει είτε ως ελεύθεροι είτε ως δανεικοί.

Ο Κιέζα είναι ένα όνομα που... παίζει δυνατά στα ρεπορτάζ για την Μπάρτα και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ατζέντης του Ιταλού έχει ενημερώσει το σύλλογο για την επιθυμία του πελάτη του να μετακομίσει στην Καταλωνία.

Τα πάντα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα εξαρτηθούν από τους Καταλανούς καθώς η Γιουβέντους ακόμη περιμένει να λάβει κάποια επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα