Χάμες Ροντρίγκες: Η Ράγιο Βαγιεκάνο ανακοίνωσε την απόκτησή του!

Newsroom
Χάμες Ροντρίγκες

bet365

Επιστροφή στην Ισπανία και τη Μαδρίτη για τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Χάμες Ροντρίγκες! Μετά από 1,5 χρόνο στη Βραζιλία και τη Σάο Πάολο, ο Κολομβιανός γυρίζει στην Ευρώπη όπου τελευταία του στάση ήταν ο Ολυμπιακός και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως έγινε γνωστό η Ράγιο Βαγιεκάνο προχώρησε στην απόκτησή του ως ελεύθερο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Σάο Πάολο, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο Copa America.

Κάπως έτσι ο Χάμες επιστρέφει στη Μαδρίτη για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ πίσω στο 2020, όταν τότε είχε πάρει μεταγραφή για την Έβερτον.

Θυμίζουμε πως ο Κολομβιανός μετά το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό πίσω στον Απρίλιο του 2020 είχε συνεχίσει την καριέρα του στη Σάο Πάολο, με την οποία κατέγραψε 18 συμμετοχές με απολογισμό δυο γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα