Μπαρτσελόνα: Υποχωρεί η περίπτωση Κιέζα

Μπαρτσελόνα: Υποχωρεί η περίπτωση Κιέζα

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: Υποχωρεί η περίπτωση Κιέζα

bet365

Η περίπτωση του Φεντερίκο Κιέζα αρέσει στη Μπαρτσελόνα, αλλά τα οικονομικά δεδομένα στη Βαρκελώνη δυσκολεύουν αρκετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να εξερευνά τις επιλογές της στο μεταγραφικό παζάρι και όλες τις οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ. Αφού η περίπτωση του Νίκο Γουίλιαμς δείχνει να μην προχωράει, στη Βαρκελώνη έχουν στραφεί σε εναλλακτικές, μια εκ των οποίων αφορά τον Φεντερίκο Κιέζα.

Η Γιουβέντους ψάχνει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ιταλού επιθετικού και οι πρώτες επαφές μεταξύ του ίδιου και της Μπαρτσελόνα μπορεί να ήταν γόνιμες, όμως σύμφωνα με τη «Marca» η υπόθεσή του πιθανότατα θα κλειδωθεί στο «συρτάρι».

Όπως υποστηρίζει άλλωστε το δημοσίευμα, τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου αποτελούν απαγορευτικό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς παρά τις εξόδους που αναμένονται, το κλαμπ ακόμα δεν μπορεί καν να εγγράψει τον Ντάνι Όλμο στη La Liga.

Όπως είναι φυσιολογικό η απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή που θα απαιτούσε μίνιμουμ ένα ποσό στα 12 εκατομμύρια ευρώ ως πληρωμή προς τη Γιουβέντους συν τον μισθό θα ενίσχυε ακόμα περισσότερο τον οικονομικό βραχνά, ο οποίος για την ώρα στέκεται εμπόδιο στις φιλοδοξίες των Καταλανών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα