Μπαρτσελόνα: Ο Ντάνι Όλμο θα εγγραφεί στη La Liga μέσω... Κρίστενσεν

Μπαρτσελόνα: Ο Ντάνι Όλμο θα εγγραφεί στη La Liga μέσω... Κρίστενσεν

Νίκος Κικίδης
Ολμο

bet365

Η Μπαρτσελόνα βρήκε τη λύση μέσω του τραυματισμού του Κρίστενσεν για να εγγράψει τον Ντάνι Όλμο στη La Liga, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο ματς κόντρα στη Βαγιεκάνο.

Αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μετράει ο Ντάνι Όλμο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έλειψε από τις δυο πρώτες αγωνιστικές της La Liga λόγω της αδυναμίας των Μπλαουγκράνα να τον εγγράψουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, σε μια εξέλιξη που είχε προκαλέσει ανησυχία εντός του συλλόγου.

Παρόλα αυτά το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε μέσω ενός διαφορετικού... προβλήματος. Ο τραυματισμός του Κρίστενσεν στον αχίλλειο τένοντα, σύμφωνα με μια ιατρική έκθεση που μπορεί να τον κρατήσει ακόμα και τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, πράγμα που αποτελεί κλειδί για την εγγραφή του Ντάνι Όλμο.

Κι αυτό λόγω του Fair Play που χορηγεί η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος σε περιπτώσεις πολύμηνων τραυματισμών, το οποίο θα επιτρέψει πιο ελαστικά οικονομικά δεδομένα στους Μπλαουγκράνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Mundo Deportivo» ο Ντάνι Όλμο θα έχει εγγραφεί στη La Liga μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (26/8), γεγονός που θα του επιτρέψει τη συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Να συμπληρώσουμε πάντως σε ό,τι αφορά τον Κρίστενσεν ότι παρά την ιατρική έκθεση που κατέβαλε στη La Liga η Μπαρτσελόνα, το περιβάλλον του υποστηρίζει πως η διάρκεια της αποθεραπείας του θα είναι πολύ πιο σύντομη και αναμένεται να επιστρέψει εντός δυο μηνών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα