Μπαρτσελόνα: Δηλώθηκε στην La Liga ο Όλμο και πήρε θέση στην αποστολή για το ματς με τη Ράγιο

Μπαρτσελόνα: Δηλώθηκε στην La Liga ο Όλμο και πήρε θέση στην αποστολή για το ματς με τη Ράγιο

Ολμο

bet365

Το σίριαλ του Ντάνι Όλμο έλαβε τέλος, καθώς η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Ισπανός δηλώθηκε στην La Liga. Στην αποστολή για το ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο το μεταγραφικό απόκτημα των «μπλαουγκράνα».

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ντάνι Όλμο και την Μπαρτσελόνα. Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βγάλει άκρη στο σίριαλ και εν τέλει μπόρεσε να δηλώσει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στην La Liga.

Οι «μπλαουγκράνα» χρειάστηκε να παραχωρήσουν τους Γκουντογκάν, Ρόκε και Λενγκλέ, ενώ καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και ο τραυματισμός του Κρίστενσεν καθώς το γεγονός αυτό επέτρεψε ουσιαστικά στην Μπαρτσελόνα να ανοίξει μια θέση στο ρόστερ της και να εγγράψει τον Όλμο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Όλμο τίθεται κανονικά στη διάθεση του Χάνσι Φλικ ο οποίος μάλιστα θα τον έχει στην αποστολή για το αποψινό ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα