Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: «Χτύπησε» την πόρτα της Λίβερπουλ για Μπαΐτσετιτς

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαιτσετιτς
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση στη Λίβερπουλ για τον μονοετή δανεισμό του Στέφαν Μπαΐτσετιτς.

Ο Χάνσι Φλικ έβαλε στο «μάτι» τον Στέφαν Μπαΐτσετιτς! Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση στη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του νεαρού ταλαντούχου αμυντικού χαφ.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος οι Μπλαουγκράνα ζήτησαν από τους Reds τον μονοετή δανεισμό του 19χρονου Ισπανού μέσου, με ενοίκιο ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ και χωρίς να μπει ρήτρα αγοράς. Μετά τον τραυματισμό του 17χρονου χαφ Μπερνάλ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, η Μπάρτσα ψάχνεται στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών για «6αρι» και ο Μπαΐτσετιτς είναι ο εκλεκτός, έστω και ως... προσωρινή λύση.

Η Λίβερπουλ απέρριψε ήδη μια πρόταση της Ζάλτσμπουργκ για τον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί η απάντηση προς την Μπαρτσελόνα. Ο Μπαΐτσετιτς προέρχεται από τις ακαδημίες των Reds και με την πρώτη ομάδα έχει 22 εμφανίσεις και ένα γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα