Εσπανιόλ και Μαγιόρκα έσπασαν το ρόδι στην La Liga (vid)

Espanyol

bet365

Η Εσπανιόλ (επί της Ράγιο Βαγιεκάνο με γκολ στο 90’+6’) και η Μαγιόρκα (επί της Λεγανές μέσα στην Μαδρίτη) πανηγύρισαν τις πρώτες νίκες τους στην φετινή La Liga – Ισόπαλο το ντέρμπι μεταξύ Βαλένθια και Βιγιαρεάλ.

Κάλλιο αργά παρά… ποτέ! Εσπανιόλ και Μαγιόρκα χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι την τέταρτη αγωνιστική της La Liga για να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη, αλλά τα κατάφεραν και πήραν βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα, πριν από την πρώτη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Στην Βαρκελώνη, η ομάδα του Μανόλο Γκονθάλεθ συνδύασε τα πρώτα της γκολ με την πρώτη της νίκη, με θύμα την Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι Μαδριλένοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν με τον Άλβαρο Γκαρθία (4’).

Οι Καταλανοί ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πολύ γρήγορα με τον Κάρλος Ρομέρο (8’), ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές προσώπων και τακτικής του προπονητή τους και ευτύχησαν να πάρουν τη νίκη στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του δανεικού από την Τότεναμ, Αργεντινού Αλέχο Βέλις.

Στην Μαδρίτη, η επίσης νεοφώτιστη Λεγανές ήθελε να παρατείνει το αήττητο σερί της, αλλά η ανώτερη Μαγιόρκα εκμεταλλεύτηκε το ροτέισον του Μπόρχα Χιμένεθ και έφτασε στη νίκη – ανάσα με 1-0, χάρη σε γκολ του Ντάνι Ροντρίγκεθ (43’).

Αγνοεί τη νίκη, αντίθετα, η ουραγός Βαλένθια, η οποία στο γειτονικό ντέρμπι με την Βιγιαρεάλ αρκέστηκε στον πρώτο της βαθμό (1-1), ούσα ανώτερη από την αντίπαλό της. Οι Νυχτερίδες προηγήθηκαν με τον Ούγκο Ντούρο (24’), αλλά ο φορμαρισμένος Αγιόθε Πέρεθ ισοφάρισε (45’+3’) με το τρίτο φετινό γκολ και, στο δεύτερο μέρος, ο Ντιέγκο Κόντε… κατέβασε ρολά, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Μαρθελίνο Γαρθία Τοράλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα