Ρεάλ Μαδρίτης: Το inside story του πέναλτι που άφησε ο Βινίσιους στον Μπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Το inside story του πέναλτι που άφησε ο Βινίσιους στον Μπαπέ

Newsroom
ΜΠΑΠΕ-ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ

bet365

Τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης αποφασίζουν μεταξύ τους ποιανού σειρά είναι να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι.

«Όλοι δούλεψαν καλά και ο Βίνι Τζούνιορ έδωσε το πέναλτι. Ήταν πολύ ανιδιοτελής και οι δυο τους, με τον Ροντρίγκο, έχουν καλή σχέση. Είναι σημαντικό για τον Μπαπέ να σκοράρει, αλλά αξιολογούμε τη συλλογική δουλειά», εξήγησε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη Τύπου για ένα θέμα -την εκτέλεση του κερδισμένου πέναλτι- το οποίο άφησε στα χέρια των δύο παικτών.

Σύμφωνα με την Marca αυτό είναι το νέο σύστημα επιλογής της Ρεάλ Μαδρίτης και λειτουργεί καλά ως τώρα. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το πρώτο γκολ στην ισοπαλία με τη Λας Πάλμας από τα 11 βήματα και κόντρα στην Μπέτις, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ήρθε το δεύτερο τέρμα στη σεζόν από την άσπρη βούλα με τον Μπαπέ στην εκτέλεση. «Κιλιάν, εσύ!» διαβεβαίωσε ο Βινίσιους τον συμπαίκτη του όταν ο Αλμπερόλα Ρόχας πήγε να ελέγξει το VAR για πιθανό πέναλτι.

«Είναι θέμα επικοινωνίας, ο Βίνι εκτελεί το πρώτο και εγώ το δεύτερο. Ο προπονητής μας δίνει και στους δύο ελευθερία και πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να δούμε πώς εξελίσσεται το παιχνίδι. Όπως είπα και την πρώτη μέρα της παρουσίασής μου, δεν θέλω να πιέσω τα πράγματα και να έρθω εδώ και να πάρω την μπάλα, θέλω όλα να έρθουν φυσικά. Τα πέναλτι είναι κάτι που θα κάνουμε φυσικά», εξήγησε ο Κιλιάν Μπαπέ στη μεικτή ζώνη μετά τα δύο γκολ που πέτυχε τα οποία του χάρισαν το πρώτο του χειροκρότημα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ο Βραζιλιάνος έδειξε τον συμπαίκτη του μόλις επιβεβαιώθηκε το πέναλτι και ο Μπραχίμ Ντίας εμφανίστηκε στη σκηνή για να ενθαρρύνει τον συμπαίκτη του. «Είναι η σειρά σου, θα το σκοράρεις», του είπε δυναμικά ο Ισπανός, καθώς προσπαθούσε να στηρίξει τον Γάλλο σταρ για να πετύχει το πέναλτι που τελικά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

«Νομίζω ότι είναι σωστό να δώσουμε την ευθύνη και στους δύο. Έχουν την ίδια ποιότητα για να εκτελέσουν πέναλτι και δεν θέλω να επιλέξω. Επίσης, επειδή συμβαίνουν πολλά πράγματα σε έναν αγώνα και μπορεί ο ένας να έχει πετύχει γκολ και ο άλλος να χρειάζεται να πετύχει γκολ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στους δύο ως εκτελεστές πέναλτι. Δεν βλέπω πρόβλημα», εξήγησε ο Αντσελότι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα