Μπαπέ: «Αλλάζουν πολλά όταν ένας παίκτης σαν εμένα πάει σε μια άλλη ομάδα»

Μπαπέ: «Αλλάζουν πολλά όταν ένας παίκτης σαν εμένα πάει σε μια άλλη ομάδα»

Newsroom
Kylian Mbappe 400

bet365

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του, τα γκολ και τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Κίλιαν Μπαπέ μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπέτις.

Μέχρι το ραντεβού με την Μπέτις, ο Κιλιάν Μπαπέ είχε ένα ρεκόρ άγνωστο σε εκείνον: Αρνητικό! Είχε μηδέν γκολ σε 17 τελικές, τις περισσότερες ενός παίκτη στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία) χωρίς να έχει σκοράρει.

Ο Γάλλος σταρ ωστόσο κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές απέναντι στους «βερδιμπλάνκος» στη νίκη της Βασίλισσας με 2-0. Ο Μπαπέ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας του.

Ο Γάλλος σταρ στάθηκε και στην προσαρμογή του στη Μαδρίτη και τόνισε πως για έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου αλλάζουν πολλά όταν κάνει μια τέτοια κίνηση στην καριέρα του.

«Είναι μια μεγάλη στιγμή. Ανυπομονούσα πραγματικά να σκοράρω σε αυτό το θρυλικό γήπεδο, το καλύτερο στον κόσμο. Το πιο σημαντικό όμως, είναι η νίκη. Έπρεπε να κερδίσουμε μετά τη Λας Πάλμας, ακόμα κι αν είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε η Ρεάλ. Και στο τέλος κερδίσαμε.

Από τότε που έφτασα το λέω: Είμαι χαρούμενος. Ο κόσμος μού έχει δείξει την αγάπη του, ακόμη κι όταν δεν σκόραρα. Έχουν περάσει τρία παιχνίδια, τα οποία για πολλούς μπορεί να μην είναι αρκετά! Αλλά για μένα ήταν πολλά.

«Ήρθα φυσικά, θέλοντας να βοηθήσω την ομάδα. Να περνάμε καλά με όλους εκτός γηπέδου. Είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά πρώτα από όλα είναι καλοί άνθρωποι. Νομίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αν ενωθούμε όλοι, θα έχουμε μια υπέροχη σεζόν. Ξέρω ότι όταν ένας παίκτης σαν εμένα πάει σε μια ομάδα, αλλάζουν πολλά πράγματα, αλλά νομίζω ότι από το πρώτο παιχνίδι μέχρι σήμερα έχουμε βελτιωθεί. Νιώθω καλά σε αυτή την ομάδα και ξέρω ότι ως παίκτης μπορώ να τα πάω καλύτερα από σήμερα και σε άλλα παιχνίδια.

Είμαι εδώ για να κατακτήσω τρόπαια, να βάλω γκολ. Πρέπει να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Δεν σκόραρα σε τρία παιχνίδια και όλοι μιλούσαν γι' αυτό. Σκέφτομαι μόνο πώς να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τρόπαια».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα