Ράγιο Βαγιεκάνο, Σέρχιο Καμέγιο: «Δεν θα με δείτε με μπλουζάκι 600 ευρώ, όταν η μητέρα μου βγάζει 700 ευρώ το μήνα»

Ράγιο Βαγιεκάνο, Σέρχιο Καμέγιο: «Δεν θα με δείτε με μπλουζάκι 600 ευρώ, όταν η μητέρα μου βγάζει 700 ευρώ το μήνα»

Newsroom
σερχιο καμεγιο

bet365

Ο παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο Σέρχιο Καμέγιο δεν ξεχνά την ταπεινή του καταγωγή και την τεράστια αξία που δίνει στα χρήματα

Ο Σέρχιο Καμέγιο έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ABC», στην οποία δείχνει την ταπεινή του πλευρά. Ο διεθνής Ισπανός άσος της Ράγιο δήλωσε: «Δεν θα με δείτε με φανέλα 600 ευρώ, όταν η μητέρα μου βγάζει 700 ευρώ το μήνα».

Ο 23χρονος που διανύει την τρίτη του σεζόν στην ομάδα από το Βαγιέκας στην προαναφερθείσα συνέντευξη εξηγεί πόσο πολύ εκτιμά τα χρήματα δεδομένης της καταγωγής του. «Δεν ήμασταν φτωχοί, αλλά ήμασταν πάντα πολύ ταπεινοί. Ο δίδυμος αδελφός μου και εγώ πάντα εκτιμούσαμε ό,τι μας έδιναν οι γονείς μας. Ήταν γιορτή για εμάς όταν, ως παιδιά, πηγαίναμε μια φορά το μήνα να φάμε σε ένα κινέζικο εστιατόριο κάτω από το σπίτι μας. Ήταν μια γιορτή γιατί γνωρίζαμε την αξία του φαγητού. Επιπλέον, εκείνη την εποχή ο πατέρας μου είχε δύο δουλειές, οπότε προσέχω τα χρήματά μου. Δεν τα σπαταλάω»

Και εξήγησε: «Για παράδειγμα, σίγουρα δεν θα με δείτε να φοράω επώνυμα ρούχα ή μια μπλούζα 600 ευρώ, όταν η μητέρα μου κερδίζει 700 ευρώ το μήνα, οπότε προτιμώ να πάρω τα 600 ευρώ και να τα χαρίσω. Δεν έχω καν ρολόι. Δεν νομίζω ότι μπορώ να έχω ένα πολύ ακριβό ρολόι αν κοιτάξω τον αδελφό μου και δεν έχει».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα