La Liga: Οι προπονητές στην Ισπανία απειλούν με απεργία λόγω οφειλών

Νίκος Κικίδης
ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ

bet365

Οι περιπτώσεις αποφυγής οφειλών από τις ομάδες έχουν προκαλέσει κύμα δυσαρέσκειας προς τους προπονητές της Ισπανίας, οι οποίοι πλέον απειλούν τη La Liga με απεργία.

Με πρωτοφανή κίνηση διαμαρτυρίας απειλείται η ομαλότητα του ισπανικού ποδοσφαίρου! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», οι τεχνικοί της La Liga είναι αγανακτισμένοι από τις περιπτώσεις όπου οι ομάδες αποφεύγουν να πληρώσουν τις οφειλές σε προπονητές μετά από απολύσεις κι έχουν αποφασίσει να πάρουν δραστικά μέτρα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ισπανικού Μέσου έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση - κλειδί μεταξύ των προπονητών και της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος την Τετάρτη (4/9), όπου η πιθανότητα απεργίας θα χρησιμοποιηθεί ως μέτρο πίεσης από τους τεχνικούς εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία.

Οι πρόσφατες υποθέσεις των Σετιέν και Θερβέρα έχουν προκαλέσει ένα κύμα δυσαρέσκειας στην πλειονότητα των προπονητών της La Liga, το οποίο βέβαια είχε τις ρίζες του από την περσινή περίοδο.

Όταν ορισμένες περιπτώσεις αποφυγής πληρωμών είχαν πυροδοτήσει αντιδράσεις από αρκετούς προπονητές, με την κατάσταση να αναζωπυρώνεται μήνες αργότερα.

Η «Marca» συμπληρώνει πως εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία στην καθοριστική συνάντηση της της Τετάρτης (4/9), τότε είναι πολύ πιθανό οι προπονητές να κάνουν πράξη τις απειλές τους και να απεργήσουν για απροσδιόριστο διάστημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα