Χάμες Ροντρίγκες: H ζωή του γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

Βασίλης Μπαλατσός
Χάμες Ροντρίγκες: H ζωή του γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

bet365

Το Netflix θα δημιουργήσει ντοκιμαντέρ με ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι δεδομένα μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου της Κολομβίας και γενικά της Λατινικής Αμερικής, έχοντας κάνει μια σπουδαία καριέρα. Σε αυτό το πλαίσιο το Netflix θα κάνει ντοκιμαντέρ για την καριέρα και τη ζωή του 33χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μάλιστα η γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer με το «10αρι» της Κολομβίας να κρατάει μια μπάλα, την ώρα που ακούγονται περιγραφές από μερικά highlights της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

O Ροντρίγκες έκανε το «μπαμ» το 2014 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, στο οποίο είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και το ίδιο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε 75 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει. Με τη φανέλα της Βασίλισσας έχει 125 εμφανίσεις, με 37 γκολ και 42 ασίστ, ενώ με τους Ροχιμπλάνκος έχει σηκώσει δυο Champions League και ισάριθμα πρωταθλήματα.

Μεταξυ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πόρτο, Μονακό, Μπάγερν Μονάχου, Έβερτον και Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα