Χοσέλου: «Ο Μπαπέ είναι σαν ένα μπουκάλι... κέτσαπ»!

Χοσέλου: «Ο Μπαπέ είναι σαν ένα μπουκάλι... κέτσαπ»!

Newsroom
ΧΟΣΕΛΟΥ

bet365

Ο Χοσέλου παρομοίασε τη σχέση του Κιλιάν Μπαπέ με το σκοράρισμα σαν ένα μπουκάλι κέτσαπ!

Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέλου, παρομοίασε την σχέση που έχει με το σκοράρισμα ο Κιλιάν Μπαπέ με ένα μπουκάλι κέτσαπ.

Ο Γάλλος σταρ της «βασίλισσας» σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Ρεάλ κατά τη διάρκεια της νίκης της στο UEFA Super Cup εναντίον της Αταλάντα.

Ωστόσο, καθώς ξεκίνησε η La Liga, ο Γάλλος πέρασε μια σύντομη περίοδο ξηρασίας τριών αγώνων χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στην τελευταία του εμφάνιση, ο όμως πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση εναντίον της Ρεάλ Μπέτις.

Ο Χοσέλου, μιλώντας στην ισπανική «AS», εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ταλέντο του Μπαπέ δεν αμφισβητήθηκε ποτέ και εξήγησε το αργό ξεκίνημα χρησιμοποιώντας τη μεταφορά της κέτσαπ!

«Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό, ειλικρινά. Ξέρω πώς είναι η Ρεάλ και ξέρω τα προσόντα που έχει ο Μπαπέ και για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.Ο Μπαπέ είναι σαν ένα μπουκάλι κέτσαπ. Στην αρχή το πατάς και δεν βγαίνει, αλλά μετά βγαίνουν όλα μαζί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα