Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει η επιστροφή του Ντε Γιόνγκ στη δράση

Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει η επιστροφή του Ντε Γιόνγκ στη δράση

Newsroom
de_jong_barca

bet365

Πέντε μήνες μετά τον τραυματισμό που του στοίχισε το φινάλε της σεζόν και τη συμμετοχή του στο EURO 2024, ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν στη φετινή La Liga έχοντας κάνει το 4/4. Ο Χάνσι Φλικ έχει έναν ακόμη λόγο για να είναι χαρούμενος, αφού αναμένει την επιστροφή ενός παίκτη που έχει στερηθεί τους τελευταίους μήνες.

Ο λόγος για τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Απρίλιο. Ο τραυματισμός στον δεξιό του αστράγαλο τον κράτησε εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Ολλανδός έχασε και το EURO 2024.

Πλέον, η επιστροφή στη δράση πλησιάζει, ο Ντε Γιόνγκ όπως όλα δείχνουν δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και, ενώ οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για τέλη Σεπτεμβρίου, τώρα φαίνεται πως είναι πιθανό γυρίσει για να ενισχύσει τους Μπλαουγκράνα ακόμη και την επόμενη εβδομάδα.

«Ελπίζω να μην χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Αναρρώνει, έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα και τώρα περιμένουμε. Ελπίζω ότι θα επιστρέψει μετά τη διακοπή, αλλά αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ακόμη», δήλωσε στην «Relevo» ο Φλικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα