Ράφα Μιρ για τη σεξουαλική επίθεση: «Την άκουσα όταν μου είπε να σταματήσω»

Ράφα Μιρ για τη σεξουαλική επίθεση: «Την άκουσα όταν μου είπε να σταματήσω»

Newsroom
Ράφα Μιρ
Στην υπεράσπισή του ο Ράφα Μιρ τόνισε πως άκουσε όταν το φερόμενο θύμα του είπα να σταματήσει, το οποίο φέρεται να τον ακολούθησε συνειδητά στο μπάνιο.

Στη σύλληψη του Ράφα Μιρ αργά το βράδυ της Δευτέρας (2/9) προέβησαν οι Αρχές της Ισπανίας, μετά από καταγγελία εις βάρος του επιθετικού της Βαλένθια για σεξουαλική επίθεση με θύματα δυο νεαρές κοπέλες.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο σπίτι του Ισπανού, όπου μαζί του βρισκόταν ακόμα ένας άνδρας ο οποίος με τη σειρά του οδηγήθηκε στο τμήμα.

Σύμφωνα με την «El Mundo» η υπεράσπιση του παίκτη επικαλείται τη μαρτυρία μια εκ των γυναικών που ήταν παρούσα στο σημείο των γεγονότων, κατά την οποία το φερόμενο θύμα πήγε στο μπάνιο του σπιτιού μαζί με τον Ράφα Μιρ με συναίνεση.

Αργότερα η νεαρή κοπέλα είπε στον ποδοσφαιριστή να σταματήσει και σύμφωνα με την υπεράσπιση εκείνος «την άκουσε». Μετά το περιστατικό οι δυο τους επέστρεψαν στην πισίνα του σπιτιού, αναφέρεται στην υπερασπιστική γραμμή.

Σε κάθε περίπτωση ο Ράφα Μιρ είναι ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικά μέτρα, τη στιγμή που η Βαλένθια του έχει παραχωρήσει λίγες μέρες άδεια για να διευθετήσει το θέμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα