Μουνιαΐν: Υπέγραψε στη Σαν Λορέντσο μετά από 15 χρόνια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μουνιαΐν - Σαν Λορέντσο

bet365

Η Σαν Λορέντσο ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ίκερ Μουνιαΐν, που είχε μείνει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο τέλος της σεζόν.

Από την Ισπανία, στην Αργεντινή ο Ίκερ Μουνιαΐν. Ένας από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» της Αθλέτικ Μπιλμπάο αναγκάστηκε να την αποχαιρετήσει στο τέλος της περασμένης σεζόν τους αγαπημένους του Βάσκους μετά από 15 χρόνια στην πρώτη ομάδα και εν τέλει βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπορεί να είχε δηλώσει πως ονειρευόταν να αγωνιστεί στη Ρίβερ Πλέιτ και αυτό το σενάριο να μην προχώρησε, όμως ο 31χρονος βρήκε την... άκρη του και υπέγραψε στη Σαν Λορέντσο. Οι Σάντος ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόκτησή του και ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος για αυτό το νέο, ιδιαίτερο βήμα της ποδοσφαιρικής του ζωής, έχοντας νωρίτερα απορρίψει σημαντικές προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Μουνιαΐν κατέγραψε συνολικά 557 συμμετοχές με τη φανέλα της Αθλέτικ (75 γκολ, 70 ασίστ) και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ισπανίας (2024) και δύο ισπανικών Super Cup (2016, 2021).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα