Μπαρτσελόνα: Πρόωρη προληπτική επιστροφή στη Βαρκελώνη για τον Όλμο

Μπαρτσελόνα: Πρόωρη προληπτική επιστροφή στη Βαρκελώνη για τον Όλμο

Newsroom
Όλμο

bet365

Η Μπαρτσελόνα, σε συνεννόηση με την Ισπανία, αποφάσισαν να επιστρέψει πρόωρα στη Βαρκελώνη ο Ντάνι Όλμο, χωρίς ωστόσο ο 26χρονος μεσοεπιθετικός να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Επιστροφή στη Βαρκελώνη για τον Ντάνι Όλμο που έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό παιχνίδι με την Ελβετία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Nations League. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα στην τελευταία αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης απέναντι στη Σερβία, με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα.

Οι άνθρωποι της Ισπανίας, σε συνεννόηση με την Μπαρτσελόνα, αποφάσισαν να αφήσουν τον Όλμο εκτός απέναντι στους Ελβετούς, προκειμένου να τον προφυλάξουν προληπτικά ενόψει και της συνέχειας.

Ο Όλμο αναμένεται να επιστρέψει στη Βαρκελώνη μέσα στις επόμενες ώρες ώστε να συνεχίσει τη θεραπεία του. Ο τραυματισμός του πάντως δεν είναι σοβαρός, καθώς ο Ισπανός αναμένεται να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι των «μπλαουγκράνα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα