Αντσελότι: «Θα συνεχίσω να προπονώ μέχρι να σβήσει η φλόγα που έχω για το ποδόσφαιρο»

Αντσελότι: «Θα συνεχίσω να προπονώ μέχρι να σβήσει η φλόγα που έχω για το ποδόσφαιρο»

Newsroom
Αντσελότι: «Θα συνεχίσω να προπονώ μέχρι να σβήσει η φλόγα που έχω για το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στην εκδήλωση The New Mexico XXI Century, αποκάλυψε πότε θα έρθει για εκείνον η στιγμή να αποσυρθεί από την προπονητική.

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τους πέντε τίτλους Champions League που κατέκτησε ως προπονητής να αποτελούν ρεκόρ διοργάνωσης.

Ο πέμπτος από αυτούς τους θριάμβους ήρθε με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιούνιο, καθώς νίκησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό στο στάδιο Γουέμπλεϊ, έχοντας προχωρήσει μέσα από μια σειρά δραματικών «μαχών» νωρίτερα στη διοργάνωση.

Ο Αντσελότι εμφανίζεται ως βράχος ηρεμίας μέσα στο χάος, αλλά ο Ιταλός τεχνικός επιμένει ότι εξακολουθεί να έχει άγχος πριν από μεγάλα παιχνίδια. «Μια ζωή χωρίς πίεση ή λίγο άγχος δεν υπάρχει. Πολύ άγχος, όχι, αλλά λίγο είναι καύσιμο. Η μέρα που δεν έχω ενθουσιασμό πριν από έναν αγώνα είναι η μέρα που πρέπει να σταματήσω», δήλωσε.

«Πριν από έναν αγώνα υπάρχει ανησυχία, υπάρχει ένα αρνητικό συναίσθημα που σκέφτεται ότι δεν θα πάει καλά, ότι θα βάλουν γκολ... Όταν ξεκινάει ο αγώνας, όλα σταματούν. Οπότε, πρέπει να ψάξεις να βρεις την ηρεμία για να διαχειριστείς τις καταστάσεις του παιχνιδιού. Θα συνεχίσω να προπονώ μέχρι να σβήσει η φλόγα που έχω για το ποδόσφαιρο.

Έχουν συμβεί κάποια σπουδαία πράγματα στη ζωή μου, κάποιες δύσκολες στιγμές. Η ζωή μου ήταν φυσιολογική. Ήμουν τυχερός που έχω μια δουλειά που είναι το πάθος μου. Είμαι ευγνώμων στο ποδόσφαιρο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Εξακολουθώ να είμαι νευρικός πριν από έναν αγώνα, νιώθω πίεση και εφόσον αυτό δεν αλλάξει, θα συνεχίσω εδώ. Βλέπω τον εαυτό μου να προπονεί για πολύ καιρό, ναι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα