Πρώην αντζένης του Μέσι αποκαλύπτει: «Η Ρεάλ ενδιαφερόταν όταν ήταν 16-17 χρονών»

Newsroom
Πρώην αντζένης του Μέσι αποκαλύπτει: «Η Ρεάλ ενδιαφερόταν όταν ήταν 16-17 χρονών»

bet365

Μεγάλη αποκάλυψη από τον πρώτο ατζέντη του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τόνισε πως λίγο πριν ενηλικιωθεί η Ρεάλ είχε δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει από τη Μπαρτσελόνα.

Το όνομα του Λιονέλ Μέσι εδώ και χρόνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Μπαρτσελόνα, καθώς από τα 13 του ο Αργεντινός έχει γράψει τον δικό του μύθο στη Βαρκελώνη με αναρίθμητες στιγμές μαγείας και δεκάδες τρόπαια.

Όμως η πραγματικότητα σήμερα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική αν ο Αργεντινός προτού ενηλικιωθεί είχε διαλέξει ένα διαφορετικό μονοπάτι για την καριέρα του. Όπως αποκάλυψε άλλωστε πρόσφατα ο τότε ατζέντης του, ο Μέσι στα 16-17 του χρόνια είχε πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μιλώντας στην «Koora» ο Οράσιο Γκαγκιόλι τόνισε πως εκείνη την περίοδο η Ρεάλ είχε κάνει προσπάθεια να ντύσει στα λευκά τον Μέσι, δίχως όμως επιτυχία. «Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφερόταν όταν ο Μέσι ήταν νέος, όταν ήταν 16-17, αλλά ο Λίο δεν ήθελε να φύγει ποτέ από την Μπαρτσελόνα.

Η Άρσεναλ έδειξε επίσης, ενδιαφέρον για τον Μέσι όταν ξεκινούσε, αλλά η απάντηση ήταν η ίδια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα