Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν είναι τυχερή στο Champions League»

Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν είναι τυχερή στο Champions League»

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία του συνέντευξη, την οποία χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

Στη Μαδρίτη κατάφερε να γιγαντώσει τον μύθο του. Στα εννιά χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει 450 γκολ και να οδηγήσει τους Μαδριλένους σε τέσσερα Champions League και δυο πρωταθλήματα, σε μια από τις σπουδαιότερες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου.

Στην τελευταία του συνέντευξη ο Πορτογάλος μίλησε για το παρελθόν του στη Μαδρίτη το οποίοι αναπολεί με χαμόγελο στα χείλη, ενώ χαρακτήρισε τη Ρεάλ ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

«Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία! Ήμουν τόσο ευτυχισμένος εκεί. Ο κόσμος λέει ότι η Ρεάλ είναι τυχερή στο Champions League, αλλά όχι, δεν είναι τύχη. Πιστέψτε με. Ο εγκέφαλός τους προετοιμάζεται για αυτές τις στιγμές. Είναι απλά ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία του ποδοσφαίρου» τόνισε αρχικά, προτού συνεχίσει:

«Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου υπάρχει διαφορετική αύρα και στα τελευταία λεπτά δεν νιώθεις καν την πίεση. Η Ρεάλ είναι προετοιμασμένη για μεγάλες στιγμές. Είναι διαφορετικό. Έγινα ο μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο, κατακτήσαμε τέσσερα Champions League στη Μαδρίτη... ήταν απλά μια ευχαρίστηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα