Μπαρτσελόνα: Πιέσεις προς τον Λαπόρτα για πρόωρες εκλογές

Μπαρτσελόνα: Πιέσεις προς τον Λαπόρτα για πρόωρες εκλογές

Νίκος Κικίδης
Ο Λαπόρτα εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες κατά της Ρεάλ

bet365

Εντείνεται η δυσαρέσκεια προς τη διοίκηση Λαπόρτα εντός της Μπαρτσελόνα, με την... αντιπολίτευση του καταλανικού κλαμπ να ζητάει πρόωρες εκλογές το 2025.

Αναβρασμός φαίνεται να επικρατεί στη Μπαρτσελόνα μετά το τέλος ενός απογοητευτικού καλοκαιριού. Αν και ο πρόεδρος, Τζοάν Λαπόρτα, είχε τονίσει πως οι Μπλαουγκράνα μπορούν να αποκτήσουν το μεγάλο στόχο του θερινού παζαριού, Νίκο Γούιλιαμς, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και οι πρώτες... γκρίνιες εντός του κλαμπ δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Τον ρόλο του καταλύτη μάλιστα πήρε ο λόγος του πρώην υποψήφιου προέδρου της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Φοντ, ο οποίος επέκρινε τη διοίκηση Λαπόρτα και μεταξύ άλλων μάλιστα αναφέρθηκε και στο «καλοκαίρι της εξαπάτησης».

«Είναι τρεις απογοητευτικοί και εκνευριστικοί μήνες, δεν υπάρχει σχέδιο και βλέπουμε ότι αυτοσχεδιάζουμε. Μένουν όλο και λιγότεροι ικανοί άνθρωποι στο κλαμπ, υπάρχουν λάθη στη διαχείριση που καταλήγουν σε υποσχέσεις οι οποίες δεν τηρούνται και σε ψέματα που είναι απαράδεκτα. Μπορούν να γίνουν λάθη, αλλά τα μέλη δεν γίνεται να εξαπατηθούν».

Στη συνέχεια μάλιστα ο Φοντ άσκησε για πιέσεις για πρόωρες εκλογές για τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, ώστε να μετατεθούν από το 2026 στο 2025. «Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα σωστά και η συγκεκριμένη διοίκηση έχει αποδείξει ότι δεν έχει μέλλον, οπότε ζητούμε οι επόμενες εκλογές να διεξαχθούν το 2025» κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα